Новини

Декор оселі на Новий рік: 5 крутих ідей використання дерев'яних прикрас

Головне призначення новорічного декору – створити святковий, казковий настрій. Прикраси до Нового року необов'язково повинні бути дуже дорогими та дивовижними. Це можуть бути якісні ялинкові скляні та пластикові кулі, дерев'яні підвіски та декорації, текстильні інтер'єрні фігурки та багато іншого. Г..

Оздоблення дачної ділянки: кілька ідей від Флорамакс

Дача – це не просто шматок землі для власного вирощування овочів, фруктів, ягід, квітів та ін. Це особливе місце для відпочинку всієї сім'ї. Що красивіша та комфортніша дача, то більше радості та позитиву вона приносить своїм власникам. Оздоблення дачної ділянки – захопливе заняття, яке додає чимал..

Як виростити мікрозелень вдома?

Мікрозелень – їстівні зелені рослини на самому початку проростання, коли з ґрунту видно маленькі паростки і перші листочки. У мікрозелені є інша назва – мікрогрін. На самому початку росту, зелень містить максимальну кількість корисних вітамінів, мінералів, мікроелементів. У цей момент у рослині ско..

Оновлюємо інтер'єр оселі: корисні поради

Іноді виникає непереборне бажання змінити звичну домашню обстановку, освіжити інтер'єр, додати чогось нового. Для цього необов'язково викидати меблі, робити ремонт. Часом достатньо поміняти сприйняття кімнати, додавши лише кілька цікавих деталей. До прикладу: Пересуньте меблі Спробуйте пересу..

Аромат для дому: вибираємо пахощі до душі

Оселя – це місце, де ми, в основному, проводимо більшу частину свого життя. Куточок, в якому відпочиваємо, приймаємо гостей, виховуємо дітей та ін. І дуже важливо, щоб він був затишним, охайним і чудовим. Кожне житло має свій запах. Крім цього, існує безліч спеціальних засобів, які наповнюють прост..

Стікери – незвичайні прикраси для квіткових горщиків

Кімнатні рослини гармонійно вписуються у нашу оселю, очищають повітря, збагачують простір киснем. Зовнішній вигляд рослини залежить не тільки від її особливостей, а й від горщика, а також деяких елементів декору. Це ціла композиція, в якій нічого не буває зайвим. Про які елементи декору йдеться? П..

Добрива для рослин: види та особливості

Кімнатні, садові рослини – живі організми, які потребують сонечка, вологи та поживних речовинах. Без інтенсивного підживлення квіти не зможуть повноцінно рости, цвісти, розвиватися, вкоренитися. Кожна рослина потребує своїх поживних елементів. Ґрунт, який підходить одній культурі, може не підходити..

Граблі для саду, городу та газону: основи правильного вибору

Більшість людей використовує заміську ділянку не тільки для відпочинку та єднання з природою, а й для вирощування садових дерев, чагарників, овочів, фруктів, квітів. Робота на землі забирає багато сил і часу. Якісний садовий інструмент, у тому числі хороші граблі, допомагає максимально оптимізувати..

Дачні огорожі, бордюри з пластику: різновиди, особливості, переваги

Без красивого обрамлення зелені газони, доріжки, квітники мають незавершений зовнішній вигляд. Пластиковий декоративний бордюр для клумби прикрашає ландшафтні композиції, робить їх цільними, захищає огороджену територію від проникнення бур'янів. Особливості та різновиди Пластик – міцний, довговіч..

Секатор для саду: призначення, види, переваги

Перший секатор з'явився у Франції 1815 року. Інструмент з гострими лезами винайшов Де Мол Евіл для обрізки королівських виноградників. Функціональний секатор для обрізки стебел і гілочок – незамінна річ на дачній ділянці. Це спеціальні ножиці для обрізання квітів, чагарників, дерев. Ергономічний пр..

Опори для квітів і рослин: особливості вибору

Ніжні барвисті квіти, яскраве зелене листя прикрашають наше життя, допомагають створити гарний, стильний ландшафт на заміській, присадибній  ділянці. У прохолодному затінку в‘юнкої зелені приємно відпочити у літню спеку, насолоджуватись красою дивовижних суцвіть. У декоративному озелененні вик..

Стильні журнальні столики для облаштування інтер'єру

Журнальний столик – не обов'язковий елемент меблювання в кімнаті. Але такі меблі можуть стати своєрідною родзинкою інтер'єру. Завдяки їй можна облаштувати затишне місце у квартирі, приватному будинку. На маленькому затишному столі можна організувати улюблене чаювання, подати каву, розкласти журнали..

Нестандартні квіткові горщики з системою автополиву

Кімнатні квіти, різні рослини протягом тривалого часу прикрашають інтер'єри житлових, комерційних приміщень. Створюють своєрідний затишок, освіжають і оживляють внутрішній простір, додають індивідуальності. Щоб рослини правильно розвивалися, були здоровими і красивими, за ними потрібно доглядати, в..

Красиві ялинкові кулі у новорічному оформленні

Новий рік – особливе, одне з найочікуваніших свят у році. Напередодні торжества в оселях з'являються ялинки, настільні та настінні композиції, підвіски та гірлянди, прикрашені красивими ялинковими кулями, намистом, бантиками, дощиком, світлодіодними гірляндами та різноплановими іграшками. Сьогодні ..

Оформлення ялинки кульками в єдиній кольоровій гамі

Традиція прикрашати ялинку до Нового року існує зі стародавніх часів. Сьогодні важко уявити собі свято без цього атрибута. Лісову красуню прикрашають скляними та пластиковими кулями, стрічками, шишками, LED-гірляндами, дощиком та ін. І, звичайно, процес оздоблення новорічного деревця – одне з найпри..