Новини

Великодній вінок своїми руками

Добра традиція на Світлу Пасху – прибирати оселю та прикрашати її різноманітним святковим декором. Наприклад: фігурками зайчиків, курочок, курчат (виготовлених із кераміки, дерева, текстилю), декоративними яйцями (пластикові вироби з різноманітними малюнками; пінопластові – прикрашені стрічками,..

Прикрашаємо оселю на Великдень: 5 цікавих варіантів декору

Весна знаменна не тільки тим, що природа пробуджується після зими (з'являються перші квіти, проростає трава, розпускаються дерева), але й одним із найсвітліших свят – Великоднем. Свято, з яким приходить радість і добро. Традиція прикрашати житло до Великодня має глибоке коріння. Вона передається ві..

Цікаві інтер’єрні гномики – чудовий подарунок, зроблений своїми руками

Гноми – казкові, зворушливі персонажі, улюблені дитячі іграшки та естетичні інтер'єрні аксесуари для дорослих. Фігурки гномів – оригінальний подарунок на будь-яке свято, що символізує багатство та оберіг оселі.  Кумедних казкових персонажів можна купити в інтернет-магазині «Флорамакс», або зр..

Миша-магніт 2020 року залучить в оселю успіх та достаток!

Миша – розумна, раціональна тварина. 2020 – є символом року. Якщо вірити китайському календарю, Рік Миші повинен стати успішним, щасливим, принести здоров'я і добробут. Якщо бажаєте «задобрити» гризуна, то купіть, або змайструйте своїми руками: різні сувеніри (з кераміки, скла), іграшки (з вовн..

Стильна декоративна композиція у скляних банках, вазах

Новий Рік, Різдво, Пасха, день святого Валентина – улюблені свята. Їх з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі, відзначити котрі бажають в особливій атмосфері. Створити святковий настрій допомагає декор, куплений в магазині чи зроблений своїми руками. Сьогодні мова про те, як створити ориг..

Це просто! Робимо незвичайний декор з паперу для оформлення приміщення

Коли настають свята, хочеться прикрасити оселю, аби вона була вишуканою, красивою. Балерина з паперу – це простий, але незвичний декор, який підійде для прикраси інтер'єру до будь-якого свята. Балерина – еталон краси, витонченості, грації. Коли вона виступає, здається, що все навколо стає легким, н..

Подарунковий сертифікат

Подарунковий сертифікат від «Флорамакс» – це елегантний, вишуканий і гідний спосіб привітати коханих, рідних, друзів, партнерів, колег з тим чи іншим святом. Замовити сертифікат Декілька головних причин, чому варто купити подарунковий сертифікат на floramax.com.ua 1. Цінні подарунки для кожного..

Кавова ялинка – оригінальний подарунок з ніжним ароматом

Красива настільна ялинка з кавових зерен, виготовлена своїми руками – чудовий подарунок на Різдво, Новий рік. Вона не тільки цікаво виглядає, але й має тонкий аромат, який бадьорить, наповнює енергією. Перевагами такого подарунка є простота виготовлення та невисока ціна. Кава й інші елементи декору ..

Шишки – стильний елемент святкових композицій

Щоб красиво прикрасити свою оселю чи офіс до Різдва, Нового року, зовсім необов'язково купувати дорогі прикраси в магазині. Якщо дати волю фантазії, виділити трохи вільного часу, позитивно налаштуватися, то можна зробити гарний новорічний декор із: шишок, ялинових гілок, куль, свічок та інших ..

Гілки для новорічного декору

Перед Новим роком майже кожен із нас старається святково прикрасити оселю, офіс, прибудинкову територію. Завдяки цьому, навколо все стає схожим на дивовижну казку. Всюди панує дух Нового року, Різдва. Якщо у вас немає святкової ялинки – не розчаровуйтеся. Замість неї можна зробити цікаву прикрасу –..

Новорічний талісман своїми силами

До новорічних свят залишилося зовсім мало часу. Оскільки наступний рік Білого Металевого Щура, то варто задуматися, як виготовити своїми руками оригінальний символ 2020 року за допомогою підручних засобів. Якщо не хочете робити щура (з особистих переконань і несимпатії до тварини), змайструйте мале..

Готуємося до новорічних свят, прикрашаємо оселю

Що дорослішими ми стаємо, то рідше відчуваємо захоплення, відчуття дива у новорічну ніч. Але не все так безнадійно. Є шанс змінити ситуацію. Спробуйте оздобити своїми руками житло святковим декором, зробити цікаві композиції, прикрасити красуню-ялинку. 2020 – рік Сталевого Щура. Який обіцяє бути ус..

Як оформити подарунок на Новий рік?

День Святого Миколая, Новий рік, Різдво – одні з найулюбленіших і очікуваних свят не тільки дітлахів, але й дорослих. Це дивовижна пора, коли ми щиро віримо у дива, плануємо майбутнє, даруємо й отримуємо подарунки. Презент стає ціннішим і значущим, якщо його оригінально упакувати. Таким простим спо..

Новорічний декор з допомогою пуансетії

Пуансетія – рослина дивовижної краси, в якої насправді немає суцвіття. Те, що зверху виділяється червоним, білим кольором – це листя, яке змінює колір, як водиться, перед Різдвом. У багатьох країнах пуансеттія – головний атрибут різдвяних свят. Побачити її можна практично в кожній оселі, закладі, я..

Святкові композиції з гілочок сосни, ялини до Різдва, Нового року

Новорічна ялинка, яка наповнює оселю насиченим ароматом хвої, морозної свіжості, а душу – передчуттями дива, безмежної радості, одне з найдобріших, чудесних спогадів дитинства. На жаль, не завжди є можливість поставити вдома справжню ялину. Але не варто відмовляти собі в радості. Просто замість ліс..