Красиві ялинкові кулі у новорічному оформленні

Новий рік – особливе, одне з найочікуваніших свят у році. Напередодні торжества в оселях з'являються ялинки, настільні та настінні композиції, підвіски та гірлянди, прикрашені красивими ялинковими кулями, намистом, бантиками, дощиком, світлодіодними гірляндами та різноплановими іграшками.


Сьогодні вибір новорічних прикрас неймовірно великий (як по вигляду, розмірах, кольорах, так і по матеріалу, з якого вони виготовлені):

  • природні вироби (шишки, палички кориці, часточки апельсину),
  • текстильні (фігурки гномів, ангелів, хлопчиків та дівчаток, сніговиків, Санта-Клауса),
  • дерев’яні (санки, лижі, сови, дзвіночки, сердечка),
  • керамічні (будиночки, жолуді, ангелики, олені).

Але надзвичайно красиво, урочисто та й традиційно у новорічному декорі виглядають ялинкові кулі. Виготовлені зі скла, пластику, пінопластових основ, з розписом, блискітками, розсипчастим глітером – від такого розмаїття очі розбігаються.


Яскраві кульки – втілення кращих новорічних традицій

Щоб декорувати ялинку, композиції модно та елегантно, бажано, щоб іграшки гармонійно поєднувалися між собою та з оздобленням кімнати. Важливо не просто почепити аксесуари, варто ще й добре обміркувати, де помістити ту чи іншу деталь. Один з найпростіших способів вирішення цього завдання – вибрати ялинкові кульки однієї кольорової гами. Який повинен бути колір? Можете обрати ті відтінки, які символізуватимуть прийдешній Новий рік, або ж віддати перевагу тій гамі, яка подобається вам і рідним.

Однотонними кульками можна прикрасити не тільки ялинку, але й весь інтер'єр кімнати. Наприклад, зробити новорічну композицію з легких кульок та іншого святкового декору – свічок, фужерів, настільних ялинок, дощику, хвойних вінків і т. ін.


Прикрашаючи пухнасту красуню, створюючи підсвічник, декоративний настінний вінок, часто використовують іграшки двох відтінків. Ось найбільш вдалі поєднання кольорів:

  • Червоний і золотий. Поєднання червоних та золотих пластикових ялинкових куль виглядає дуже ефектно і асоціюється з розкішшю, багатством. 
  • Синій і білий. Кульки білого і синього кольору додадуть святу зимової прохолоди і свіжості. Символізують іскристий сніжок. 
  • Перламутровий і рожевий. Кулі цих відтінків створюють незвичайний для Нового року дизайн. Змінять обстановку на казковий інтер'єр. 
  • Фіолетовий і сріблястий. Новорічні прикраси з ялинкових куль сріблястого, фіолетового кольору наповнять оселю загадковістю, дивом. 
  • Ніжно рожевий і кремовий відтінки пом'якшать обстановку, зроблять її теплішою, романтичнішою. Кульки виглядають немов бульбашки шампанського на пухнастих гілочках. 
  • Поєднання класики і модерну – чорні, або яскраві неонові іграшки. Перші відмінно виглядають на білих і засніжених ялинках, другі – «одягнуть» будь-яке деревце у блискучий наряд.

Не програє у красі декор, оформлений лише в одному тоні чи, навпаки, іграшками всіх кольорів веселки. Якщо плануєте зробити кульки основною прикрасою чи може додатковою деталлю – класичне однотонне забарвлення буде виглядати привабливо.


Інше стильне рішення – вибір елементів одного кольору, половина яких має матову поверхню, інша – глянсову. Таке оздоблення надає декору класичної елегантності. Часто в одно-, двоколірне оформлення додають банти відповідного відтінку, бурульки, сніжинки і навіть квіти – пуансетію.

Зверніть увагу на намиста, гірлянди, зроблені з куль. Вони допомагають підтримати загальний стиль, створити ненав'язливий акцент.

Підберіть підходящий варіант у нашому каталозі. Ви знайдете ялинкові кулі різних розмірів: діаметром від 3 до 25 см. Якими можна прикрасити будь-яку композицію, ялинку (від невеликої настільної до святкової красуні на площі).


Популярності набирають прозорі скляні кулі з тематичними фігурками, підсвічуванням всередині. Розглядаючи такі кулі, виникає враження, що за склом маленький світ зі своїми мешканцями, які теж готуються до свята.

Найчастіше у прозору сферу кладуть тварин і птахів, сніговичків, фігурки хлопчиків і дівчаток, зимові пейзажі і т. ін.

Особливо цікаві порожні кулі для композицій. Бо у них можна помістити що завгодно, створивши унікальну прикрасу своїми руками. Такий декор не тільки прикрасить ялинку, а й стане цінним подарунком близькій людині. Адже такі вироби завжди зроблені з любов'ю і турботою.

У нашому каталозі ви легко підберете собі композицію у склі чи порожні ємності для створення власного маленького світу.


Оформлення приміщення новорічними кулями та іншими елементами декору

Аби створити новорічні композиції, можна використовувати пластикові та скляні новорічні кулі, різні наповнювачі, рамочки. Їхній асортимент досить великий. Підійдуть моделі, які мають форму кулі, ялинки, зірки.

Візьміть кілька рамочок у вигляді зірочок різних розмірів. Наповніть їх кульками. Прикрасьте світлодіодними гірляндами. Стильна модна новорічна композиція готова. Така прикраса буде чудово виглядати на поличці каміна у вітальні. Поруч покладіть ароматичні свічки у скляних підсвічниках.


Рамочку у формі зірки можна оформити по-іншому. З дерев'яних паличок зробіть зірку, обтягніть її не дуже грубим шнурком, на який закріпіть новорічну прикрасу з куль і гілочки хвої.


Красиво і святково виглядає плетений вінок з лози, прикрашений штучною хвоєю, червоними ягідками, ажурними зірками, шишками і кульками у тон.


Красива святкова ялинка, новорічні композиції з гарних кульок – чудова прикраса будинку, офісу, будь-якого іншого приміщення до Нового року! Вишуканий декор допоможе створити чарівну атмосферу свята!