Оздоблення дачної ділянки: кілька ідей від Флорамакс

Дача – це не просто шматок землі для власного вирощування овочів, фруктів, ягід, квітів та ін. Це особливе місце для відпочинку всієї сім'ї.

Що красивіша та комфортніша дача, то більше радості та позитиву вона приносить своїм власникам. Оздоблення дачної ділянки – захопливе заняття, яке додає чимало позитивних емоцій.

Як зробити дачу затишною і красивою?

Яскраві квіти, доглянуті кущі, вимощені доріжки, декоративні огорожі, садові ліхтарі, альтанки зроблять вашу дачну ділянку упорядкованою та зручною.

На що варто звернути увагу, щоб ваше місце відпочинку було особливим?

  1. Огорожа


Перед тим як розпочати впорядковувати територію, варто подумати про огорожу садової ділянки. Зовсім необов'язково встановлювати високий глухий паркан. Можна зробити набагато простіше і дешевше – купити сітку рабицю і закріпити її по периметру на металевих стовпчиках. А поблизу садових огороджень посадити кущі. Жива огорожа захистить від чужих очей.


Або зробіть паркан із габіонів – міцна, довговічна огорожа. І виглядає дуже ефектно.


  1. Доріжки


Важливо, щоб садові доріжки на дачі були сухими і чистими. Це дозволяє з комфортом пересуватися по території, не забруднитися.

Тротуари на дачі роблять з каменів, спеціальної плитки, дрібних камінчиків, дерев'яних зрізів та інших матеріалів. Для захисту садових доріжок від бур'янів, землі, встановлюють оригінальні бордюри.


  1. Місце для багаття


Багаття на дачі, як домашнє вогнище, створює затишок, теплу обстановку. Дрова, які потріскують, яскраве полум’я, немов за помахом чарівної палички, заспокоюють, розслабляють, заряджають енергією.


Місце для багаття роблять по-різному, обкладають плиткою, камінням, цеглою. Це не тільки дуже красиво, але і забезпечує протипожежну безпеку. Поблизу вогнища розкладають крісла, лавки, м'які подушки. Щоб додати домашнього затишку, то поруч з меблями ставлять яскраві квіти у вуличних кашпо.

  1. Клумби


Садові квіти, декоративні кущі та всілякі фігурки – головні прикраси дачної ділянки. Доглянуті клумби, сад – візитна картка господарів.


Щоб цікаво прикрасити квіткові клумби, то серед яскравих садових квітів, уздовж доріжок, біля штучного ставка розкладають декоративні фігурки. Це можуть бути гноми, жаби, олені, їжачки та інші казкові персонажі.


  1. Освітлення дачної ділянки


Створити на дачі романтичний настрій досить просто. Встановіть біля альтанки, басейну, на клумбі садові світильники на сонячних батарейках. Вдень вони акумулюватимуть енергію сонця, а з настанням сутінків м'яко підсвітять навколишню обстановку і створять чарівну атмосферу.


Хочете втілити у життя декілька ідей для оздоблення дачної ділянки?

Все що для цього потрібно – фантазія та функціональний декор. Купити його недорого можна в інтернет-магазині «Флорамакс».

У нашому каталозі представлено якісні, оригінальні декоративні прикраси для дачі, які виготовлені з екологічно безпечних матеріалів. Доставка товарів по Києву, Україні.


Красиві садові прикраси зроблять вашу дачу неповторною і унікальною. Переконайтеся у цьому самі!