Стильні журнальні столики для облаштування інтер'єру

Журнальний столик – не обов'язковий елемент меблювання в кімнаті. Але такі меблі можуть стати своєрідною родзинкою інтер'єру. Завдяки їй можна облаштувати затишне місце у квартирі, приватному будинку.

На маленькому затишному столі можна організувати улюблене чаювання, подати каву, розкласти журнали. Під час святкового прийому гостей стіл стане додатковим місцем сервірування. На виріб доречно ставити фрукти, закуски, напої та ін.

Вибираючи журнальний столик, потрібно враховувати загальну площу приміщення, в якому плануєте його поставити. Щоб меблі не були занадто громіздкими чи навпаки, надто маленькими і не зручними у використанні. Дизайн кімнати також варто враховувати, наприклад, класичний варіант підійде практично до будь-якого інтер'єру. І, природно, важлива потреба – для чого вирішили купити журнальний столик.


Види журнальних столиків

Завдяки нинішнім технологіям вибір меблів величезний. Сучасний журнальний столик виготовляють із різних матеріалів, наприклад, з дерева, скла, металу, пластику, епоксидної смоли. Відрізняються моделі не тільки за матеріалом, але і формою, розміром, кольором і ціною відповідно.

Різновиди:

  • Журнальні столики зі склом


Меблі з прозорого скла незамінні у маленьких квартирах. Адже вони візуально збільшують межі приміщення, не захаращують його, наповнюючи світлом і легкістю.

  • Журнальний столик з металу


Металеві меблі з кожним роком стають чимраз популярнішими. Гармонійно вписуються у модні інтер'єрні стилі, такі як лофт, хай-тек, мінімалізм.


Вишуканий кований журнальний столик додасть приміщенню шарму, наповнить духом старовини.

Метал відмінно гармоніює з іншими матеріалами – склом, деревом.

  • Журнальний столик з епоксидної смоли


Меблям з епоксидної смоли не страшні удари, волога. Вони невибагливі та довговічні.

Модні дизайнерські столи – яскравий штрих в інтер'єрі будь-якого будинку. Хитромудрі візерунки химерної форми можна розглядати нескінченно.

Легкі, незвичайні стільниці красиво заломлюють сонячні промені, візуально збільшують простір.

  • Дерев'яний журнальний столик


Меблі з натуральних матеріалів ніколи не вийдуть з моди. Виглядають шляхетно, ефектно доповнюють класичні інтер'єри. Дерев'яні поверхні створюють неповторний затишок, наповнюючи оселю теплом.


Наприклад, дерев'яний журнальний столик-трансформер – не тільки стильна, але й практична річ. Висоту, розмір стільниці при необхідності можна змінити.


Оригінально виглядає журнальний столик на коліщатках. Така модель немов літає у повітрі, легко переміщувати з одного місця на інше.

Порада: столики повинні бути не тільки міцними і красивими, але й гармонійно поєднуватися з іншими предметами інтер'єру.


Використання компактних меблів

Стильні журнальні столики для вітальні використовують також у холах, їдальнях. Є багато моделей, які відмінно впишуться у дизайн спалень, можна використовувати як тумбочку. Маленької стільниці буде достатньо, щоб поставити на неї настільну лампу, будильник, книгу, ноутбук.


Також негабаритний стіл стане у пригоді в офісі, готелі, салоні краси, бутику та інших приміщеннях.

Купити вишукані предмети інтер'єру недорого можна в інтернет-магазині «Флорамакс». Пропонуємо якісні, стильні моделі з Європи і України за доступною ціною.


Незважаючи на невеликий розмір, компактний журнальний столик сильно полегшить і прикрасить ваше життя!