Фертімікс Біогумус Орхідея 570 мл. 1792

Модель: 1792
Наявність: На складі
Код: 1792

  • 45.36 грн.


Стислі характеристики
Кількість у ящику 9
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

ФЕРТІмікс біогумус для орхідей і бромелієвих - органічне добриво на основі біогумусу (продукту життєдіяльності червоного каліфорнійського черв’яка) для орхідей та бромелієвих.
Склад:
N, %  7
P, %  20
K, %  10
Гумус: до 15 г/л;
Макроелементи,   г/л: азот - 7, фосфор - 20, калій - 10;
Мікроелементи: MgO, Fe, Mn, B, Cu, Zn, Mo, Co;
Вітаміни: В1, В2, В6, В12, РР.
Спосіб застосування:
Кореневе підживлення: Рекомендована концентрація добрив - 14 мл (2 ковпачка) препарату розчинити в літрі чистої води.Підживлювати рослини в період росту один раз на два тижні.Обов’язково чергувати з повним мінеральним добривом.
Область застосування: Всі види орхідей і бромелієвих.
Не рекомендовано підживлювати: хворі рослини, коли не встановлена причина хворобливого стану, рослини з пошкодженою кореневою системою (коренева гниль, якщо рослина була сильно залита), на яскравому сонці або по сухій землі (перед підживленням бажано зволожити грунт водою), в холодному приміщенні, на протязі.
Ефективність: Біогумус - унікальне природне добриво, що поєднує в собі: - екологічну чистоту, - наявність ферментів і гумінових речовин, - оптимальний склад макро- та мікроелементів, - біологічну доступність всіх компонентів, - високу ефективність застосування, - пролонговану (тривалу) дію.
Завдяки чому: стимулює коренеутворення і ріст листя, покращує декоративний вигляд рослин, прискорює бутонізацію, підсилює яскравість квітів, підвищує стійкість до захворювань рослин.


Загальні характеристики

Кількість у ящику 9
Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.