Доктор Фолі Стартер 300 мл. 1802

Модель: 1802
Наявність: На складі
Код: 1802

  • 56.16 грн.


Стислі характеристики
Кількість у ящику 17
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Доктор Фолі стартер - готова листова підкормка розширеного спектру дії для всіх видів кімнатних рослин з лікувально-профілактичними властивостями.
Склад:
N, мг/літр  174
P, мг/літр      77
K, мг/літр    47
Макроелементи, мг/літр:   азот загальний (N) - 174, фосфор (P2О5) - 77, калій (К2О) - 47;
Мікроелементи, мг/літр:   MgO - 90, Fe - 57, Mn - 28, B - 11, Cu - 4, Zn - 7, Mo - 0, 7, Co - 1, 2;
Фітогормони, мг/літр: ауксини (індол-3-масляна кислота - 27, 1-нафтілоцтова кислота - 100); гібереліни (гіберелін А3 - 17); цитокініни (6-бензіладенін - 8, кінетин-2);
Амінокислоти, мг/л:   гліцин - 100, аргінін - 30, сапонін - 30, триптофан - 30;
Вітаміни, мг/л:   В1 - 22, В2 - 35, В6 - 70, В12 - 2, РР - 80.
Спосіб застосування:
Щотижня обприскувати листову частину рослин. Обприскування проводиться ретельно - з розпиленням добрива на верхню і нижню частину листя та видиме коріння. При цьому листя обов’язково повинне бути чистими. Уникати потрапляння розчину на бутони та квітки.Листове підживлення проводиться в хмарну погоду або вранці - ввечері, щоб уникнути попадання прямих сонячних променів на краплі розчину на листках та подальших опіків.Температура в приміщенні, де обробляється рослина, має бути не нижче 17°С і не вище 27°С, ні в якому разі не повинно бути протягів.Після підживлення обов’язково оглянути пазухи між листям і точки росту - вони повинні бути сухими, інакше можливе загнивання та відмирання точок росту. Бажано, щоб грунт перед позакореневою обробкою був зволожений.Не використовувати одночасно з кореневою підкормкою - чергувати (наприклад - один раз на тиждень - листове підживлення, і лише через тиждень - кореневе).
Область застосування:
Використовується для більшості кімнатних рослин.
Для позакореневого підживлення декоративно-квітучих рослин у період нарощування листя та коріння, і навіть для молодих рослин рекомендуємо використовувати універсальне добриво Доктор Фолі - стартер, а для закладки квітконосів, і в період цвітіння - спеціальне добриво для орхідей - Доктор Фолі - орхідея.
Увага! Не рекомендовано підживлювати: рослини з негладкою, шорсткою поверхнею листа (сенполія, деякі види марантових, бегоній, кактуси і т.д.); з обережністю обробляти рослини, схильні до несподіваного скидання листя, наприклад, фікус Бенджаміна (обробити одну гілку і через два дні після позитивної реакції рослини використовувати по всій листовій поверхні).
Ефективність: оперативно й інтенсивно поставляє елементи живлення, запобігає пересиханню листя і появі хлорозу, підвищує стійкість до несприятливих факторів зовнішнього середовища.Листове підживлення - це застосування розчинного добрива по листовому апарату у вигляді розбавленого водного розчину.Живильні речовини потрапляють у рослину в іонній формі через листя та інші надземні органи. Сила всмоктування листя, коли забезпеченні водою, складає 2 атмосфери, а в жарку погоду вона збільшується до 4-5 атмосфер. Тому, при обприскуванні розчином мінеральних добрив, вони швидко засвоюються. При цьому прискорюється проходження всіх біохімічних процесів в рослині. Елементи живлення рівномірно розподіляються як по листовій поверхні, так і в межах кореневої системи.Результати застосування помітні вже на другий - третій день.Підживлення рослин через листя також дуже ефективне за несприятливих погодних умов, коли сповільнюється обмін речовин. Таке відбувається за холодної погоди або під час посухи. У цей час,   буде доречно, підтримати своїх вихованців за допомогою обприскування невеликими дозами добрив.

 


Загальні характеристики

Кількість у ящику 17
Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.