Гілея Укорінювач 250 мл. 1826

Модель: 1826
Наявність: Нет в наличии
Код: 1826

  • 26.33 грн.

  • Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 15.

Стислі характеристики
Кількість у ящику 15
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Укорінювач  - препарат для кращого укорінення всіх видів кімнатних і садово-городніх культур.
Склад:
N, %  2.5
P, %    2.3
K, %    5
Макролементи: азот загальний (N) - 2, 5, фосфор (Р2 О5) - 2, 3, калій (К2О) - 5, 0,
Мікроелементи в хелатній формі,
Вітаміни: В1, В6, РР, С, 1-нафтілоцтова кислота, індоліл-3-масляна кислота,
фунгіцидна складова
Спосіб застосування:
Для вкорінення живців кімнатних рослин: два ковпачки препарату розчинити в літрі води, в отриманий розчин поставити живець до появи коренів;
Для вкорінення саджанців садових культур: концентрація розчину - 1, 5 - 2 ковпачка на літр води, перед висадкою в грунт замочити саджанець на п’ять годин, для напівздерев’янілих культур - на 10 годин, можна обприскати коріння безпосередньо перед висадкою;
Для замочування насіння та цибулин:   2 ковпачка препарату розчинити в літрі води, помістити насіння в розчин у марлевому мішку на 12 годин.
Область застосування:
Всі види кімнатних, садових і городніх культур.
Ефективність:
покращує приживання посадкового матеріалу, сприяє інтенсивному розвитку кореневої системи, в т.ч. викликає розвиток безлічі додаткових коренів, захищає саджанці та живці від гниття, підвищує схожість насіння і стійкість розсади до несприятливих факторів зовнішнього середовища (в т.ч. заморозків, посухи, шкідників і т.п.) прискорення росту, цвітіння та дозрівання плодів, покращує сприйняття мінеральних елементів живлення.
Дод. інформація:
Для приготування розчину використовувати тільки підготовлену питну,   охолоджену кип’ячену або відстояну воду!Готовий розчин зберігати в захищеній від сонця ємкості в місці, недоступному для дітейУникати попадання на слизові оболонки. При використанні застосовувати рукавички, вимити руки після використання. При потраплянні всередину звернутися до лікаря.Радимо не наливати для зберігання в тару, яка може виглядати як харчова - не всі люди уважні!


Загальні характеристики

Кількість у ящику 15
Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.