Підживка Чарівна суміш для квітучих рослин 0,5 л. 1856

Модель: 1856
Наявність: На складі
Код: 1856

  • 22.37 грн.


Стислі характеристики
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Добриво «Чарівна суміш» представляє собою мінеральне, ефективне добриво, основою якого є послід птахів, ферментизоний за спеціальною технологією.Містить: макро- і мікроелементи, легко засвоювані органічні сполуки.«Чарівна суміш» має властивості активного грунтоутворення, відновлює родючість грунту, сприяє розвитку потужної кореневої системи і листкової поверхні крони, покращує схожість насіння, підвищує врожайність.Спосіб застосування: Кореневе підживлення: поливати розчином 1 ковпачок на 2л води 3-4 рази на місяць у весняно-літньому періоді, 1-2 рази на місяць осінньо-зимовому.Обробка насіння: замочити насіння на 12-16 годин в розчині 1 ковпачок на 1 літр водиПляшка добрива «Чарівна суміш» розрахована на 120 літрів води.Добриво включає в себе: Макроелементи: азот - 2%, фосфор - 2, 5%, калій - 3%, кальцій - 1%; Мікроелементи: залізо - 0, 4%, магній - 0, 49%, марганець - 0, 1%, цинк - 0, 1%, бор - 0, 003%, мідь - 0, 025%, кобальт - 0, 00005%, молібден - 0 , 0001%Запобіжні заходи: Бажано відстоювання води для видалення з неї хлору.Перед вживанням збовтати. Після роботи добре вимити руки.
Зберігання
Термін зберігання
36.0(міс)
Мінімальна температура зберігання
5.0(град.)
Максимальна температура зберігання
35.0(град.)


Загальні характеристики

Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.