Підживка в паличках Magic Grow від шкідників 20 шт. 1787

Модель: 1787
Наявність: Нет в наличии
Код: 1787
UPC: 1787

  • 29.37 грн.


Стислі характеристики
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Палички від шкідників Magic Grow
Добриво у паличках від шкідників для всіх видів кімнатних рослин довгострокової дії  Magic Grow. Містить макро-, мікроелементи, інсектицидну складову і вітаміни групи В.
  Склад:   Азот - 9%, фосфор - 9%, калій- 9%, мікроелементи, інсектицидна складова, вітаміни В1 - 0, 1%, В6 - 0, 1%Подробнее:   http: //gileya.kherson.ua/ua/catalog/magic_grow_ot_vreditelej
  Спосіб застосування:  
Повністю занурити палички у субстрат у кількості в залежності від діаметру горщика (до 10см - 1 паличка, 10-15 см - 2 палички, на кожні додаткові 5 см діаметру використовувати ще одну паличку).
Поливати в звичному режимі для культури, що вирощується. Під час дії добрива не підживляти іншими засобами.
Якщо через два тижні помітні прояви присутності комах - обприскати листя спеціальним засобом "Доктор Фолі від шкідників" або аналогічним препаратом з інсектицидним ефектом.
 
Область застосування:
Палочки від шкідників використовуються для більшості видів кімнатних рослин: аглаонема, алоказія, ананас, антуріум, аспарагус, бегонія, гібіскус, глоксинія, драцена, дифенбахія, заміокулькас, каланхое, калатея, колеус, кротон, лимон, маранта, монстера, ноліна, пальма, папороть, пеларгонія, спатифілум, фікус, філодендрон, фуксія, хлорофітум, шефлера, юка та інших.
 
Ефективність:
Підтримує рослини у здоровому стані
забезпечує знищення більшості шкідників кімнатних рослин і попереджує їх появу
Дод. інформація:
Під час обробки не приймати їжу, використовувати засоби індивідуального захисту. Уникати контакту зі слизовими оболонками. Після використання вимити руки. При ковтанні звернутись до лікаря. Зберігати в заводській упаковці в сухому місці, захищенному від сонячного проміння, недоступному для дітей при температурі -5С - +25С


Загальні характеристики

Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.