Підживка Чистий лист універсальна 20 гр. 4940

Модель: 4940
Наявність: Нет в наличии
Код: 4940

  • 8.80 грн.


Стислі характеристики
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Кристалічне, мінеральне, комплексне добриво з мікроелементами і вітамінами
Застосування продукції ТМ «ЧИСТИЙ ЛИСТ» - кращий спосіб підтримки родючості грунту. Добриво забезпечує повноцінне живлення для рослин і може бути використано в будь-якій системі поливу (краплинне зрошення, дощування, гідропоніка і т.д.)
«ЧИСТИЙ ЛИСТ» знімає стреси від впливу гербіцидів і несприятливих погодних умов, підвищує опірність рослин хворобам, що призводить до набирання врожаю в 1, 5-2 рази.
Добриво N22: P10: K17: Mg3 + комплекс мікроелементів + ​​фітогормони + вітаміни.
Торгова марка «Чистий Лист» представляє ідеальне добриво, що дає кращий результат:
висока якість плодів і квітів; рання і високоякісна продукція завдяки збалансованому складу N.P.K .; відсутність хлорозу завдяки наявності заліза і магнію; повна розчинність навіть в холодній воді; компенсує дефіцит макро- і мікроелементів; ефективність і простота застосування; сумісно з пестицидами і іншими добривами.склад:
Макроелементи: всього N - 22, N03-N - 10, NH4-N - 6, NH2-N - 6, P205 - 10, K2О - 17;
Мікроелементи: MgO - 3, Бор (В) - 0, 02, Залізо (Fe) - 0, 07, Марганець (Мn) - 0, 03, Цинк (Zn) - 0, 01, Мідь (Cu) - 0, 005, Молібден (Мо) - 0, 001; фітогармони - 170 мг / кг; вітаміни - 120 мг / кг.
Рекомендується застосовувати протягом усього вегетаційного періоду. Регулярний полив підвищує ефективність застосування добрива.
Запобіжні заходи: Рекомендується виконувати роботи в рукавичках. При попаданні на шкіру промити водою з милом. Не допускати попадання в їжу і всередину організму. При попаданні в очі промити великою кількістю води. При попаданні всередину організму випити кілька склянок води, і викликати блювоту. Звернутися до лікаря.
Рекомендації зі зберігання: Зберігати в сухому, темному, недоступному для дітей місці окремо від ліків і харчових продуктів при t від -20 до + 35 ° С.
Зберігання
Термін зберігання
36.0(міс)
Мінімальна температура зберігання
-20(град.)
Максимальна температура зберігання
35.0(град.)


Загальні характеристики

Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.