Підживка Чистий лист укорінювач 300гр. 1878

Модель: 1878
Наявність: На складі
Код: 1878
UPC: 1878

  • 70.85 грн.


Стислі характеристики
Кількість у ящику 9
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Торгова марка «Чистий Лист» представляє ідеальне добриво, яке дає кращий результат: Застосування продукції ТМ «ЧИСТИЙ ЛИСТ» - кращий спосіб підтримки родючості грунту. Добриво забезпечує повноцінне живлення для рослин і може бути використано в будь-якій системі поливу (краплинне зрошення, дощування, гідропоніка і т.д.)Запобіжні заходи: Рекомендується виконувати роботи в рукавичках. При попаданні на шкіру промити водою з милом. Не допускати попадання в їжу і всередину організму. При попаданні в очі промити великою кількістю води. При попаданні всередину організму випити кілька склянок води, і викликати блювоту. Звернутися до лікаря.Рекомендації зі зберігання: Зберігати в сухому, темному, недоступному для дітей місці окремо від ліків і харчових продуктів при t від -20 до + 35 ° С.
Зберігання
Термін зберігання
36.0(міс)
Мінімальна температура зберігання
-20(град.)
Максимальна температура зберігання
35.0(град.)


Загальні характеристики

Кількість у ящику 9
Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.