Підживка Чистий лист для винограду 1,2 кг. 1851

Модель: 1851
Наявність: Нет в наличии
Код: 1851
UPC: 1851

  • 239.23 грн.



Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Кристалічне добриво для винограду "Чистий Лист"
Торгова марка «Чистий Лист» представляє ідеальне добриво, що дає кращий результат:
висока якість плодів і квітів; рання і високоякісна продукція завдяки збалансованому складу N.P.K .; відсутність хлорозу завдяки наявності заліза і магнію; повна розчинність навіть в холодній воді; компенсує дефіцит макро- і мікроелементів; ефективність і простота застосування; сумісно з пестицидами і іншими добривами.Добриво збільшує врожайність, цукристість, розмір грона і ягід, прискорює дозрівання, зменшує осипання зав'язі; Поліпшується опірність до хвороб, несприятливих погодних умов і стресів від застосування гербіцидів; Закладається більше плодових бруньок, краще визрівають паростки, поліпшується морозостійкість. У зимуючих бруньках формується більше суцвіть; Зміцнює кореневу систему. Дуже добре поєднується з органічними добривами; Ефективно і просто в застосуванні.
Спосіб застосування:
  Основне внесення
Восени (сухе внесення)
15 мірних ложок (90 грам) змішати з 2-3 літрами сухого піску або грунту. Вносити в лунки навколо куща на глибину 25-40 см, або під кущ з наступною глибокою закладенням (перекопування).
Навесні (на початку росту)
  15 мірних ложок (90 грам) розчинити в 5-9 літрах води. Поливати під кущ. На важких грунтах в лунки глибиною 25-40 см.
Підживлення (перед цвітінням, після збору врожаю і в серпні-вересні)
кореневе підживлення
1-2 мірні ложки розчинити в 5-9 літрах води. Поливати під кущ.
позакореневе підживлення
0, 5-1 мірної ложки розчинити в 9 літрах води. Кропити листя у вечірній, несолнечное час.
склад:
Макроелементи (%): всього N - 21, P205 - 8, K2О - 13;
Мезо елементи (г / кг): S - 24, MgO - 3;
Мікроелементи (г / кг): Бор (В) - 0, 31, Залізо (Fe) 1, 6 Марганець (Мn) 0, 32, Цинк (Zn) 0, 32, Мідь (Cu) 0, 23, Молібден (Мо ) 0, 03, Кобальт (Со) 0, 02; вітаміни (мг / кг): Тіамін (В1) 110, Аскорбінова кислота (С) 520, Нікотинова кислота (РР) 210.
Запобіжні заходи: Рекомендується виконувати роботи в рукавичках. При попаданні на шкіру промити водою з милом. Не допускати попадання в їжу і всередину організму. При попаданні в очі промити великою кількістю води. При попаданні всередину організму випити кілька склянок води, і викликати блювоту. Звернутися до лікаря.
Рекомендації зі зберігання: Зберігати в сухому, темному, недоступному для дітей місці окремо від ліків і харчових продуктів при t від -20 до + 35 ° С.
Термін придатності: 36 місяців.

Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.