Декор оселі на Новий рік: 5 крутих ідей використання дерев'яних прикрас

Головне призначення новорічного декору – створити святковий, казковий настрій. Прикраси до Нового року необов'язково повинні бути дуже дорогими та дивовижними. Це можуть бути якісні ялинкові скляні та пластикові кулі, дерев'яні підвіски та декорації, текстильні інтер'єрні фігурки та багато іншого. Головне, щоб вироби доречно та гармонійно виглядали в інтер'єрі того чи іншого приміщення, дарували радість оточенню.


Дедалі частіше для декору житла використовують новорічні прикраси з дерева. Дерев'яні іграшки, підвіски на ялинку, святкові декорації виглядають стильно, цікаво, додають загальній обстановці вишуканості та святковості.

5 цікавих ідей, як прикрасити інтер'єр

  1. Оздоблення новорічної ялинки


Лісова красуня – головна гостя зимових свят. Традиційно, ялинові гілки прикрашають кулями зі скла, пластику чи пінопласту, намистом, бантиками, різнобарвними гірляндами. Але є ще один чудовий варіант прикраси зеленої ялинки – новорічні підвіски з дерева.


Гарні дерев'яні кульки, фігурки оленів, сніговиків, пряникових будиночків виглядатимуть колоритно та виразно. Під ялинкою зробіть декоративну зимову композицію з використанням дерев'яного виробу на підставці, ялинових шишок, штучного моху, снігу.

  1. Новорічне декорування вікон

Існує багато способів прикрасити вікна на Новий рік. На карниз можна почепити хвойну гірлянду, декоровану красивими дерев'яними підвісками із зірок, ангелів, сердець, дзвіночків.


На підвіконні красиво виглядатимуть мініатюрні ялинки, свічки з підсвічниками, оригінальні новорічні іграшки з дерева на підставці. Також до підвіконня можна прикріпити гачки для подарункових шкарпеток, а шибки прикрасити паперовими сніжинками чи трафаретами.

  1. Декор столу на Новий рік

За святковим столом на Новий рік та Різдво збирається, як водиться, вся родина. Тому він має бути не тільки закладений смачними стравами, а й гарно прикрашений.


Найпростіший спосіб декорувати новорічне гуляння – поставити у центр столу ефектну композицію. Прикрасу створіть із ялинових гілок, дерев'яних фігурок на підставці, свічок, суцвіть пуансетії, ягідок.

  1. Новорічне оздоблення стіни


Для прикраси стін можна використовувати довгу світлодіодну гірлянду та дерев'яні підвіски. Світлодіоди підсвічують ніжним світлом, але не нагріваються. Ця особливість led-ламп дозволяє їх сміливо використовувати для декорування житлового чи офісного приміщення, не хвилюючись, що декор із дерева на Новий рік може нагрітися та спалахнути.


Зі світлодіодної гірлянди зробіть на стіні новорічне деревце, а плоскі дерев'яні підвіски чудово підійдуть як прикраса еко ялинки.

  1. Прикраса стелі

У новорічні свята прикрашають не лише ялинку, стіни, вікна та двері, а й стелю. Оригінальний новорічний дерев'яний декор чудово виглядає на стелі в інтер'єрі будинку, офісу, бізнес-центрів.


До стелі можна прикріпити ялинові гірлянди, світлодіодні вогники. На них добре виглядатимуть дерев'яні новорічні підвіски на стелю у вигляді кульок, оленів, гномів, саней.

Купити красиві прикраси з дерева та інших матеріалів для декорування новорічних свят можна в інтернет-магазині «Флорамакс».


Втілюйте кращі ідеї новорічного декору в життя за допомогою дивовижних прикрас!