Фертимікс Вишукана орхідея 250 мл. 1776

Модель: 1776
Наявність: На складі
Код: 1776

  • 38.24 грн.


Стислі характеристики
Кількість у ящику 24
Країна Украина
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Склад: Макроелементи, г / літр: азот загальний (N) - 13, фосфор (P2О5) - 25, калій (К2О) - 35, Вітаміни: В1, В6, РР.

Спосіб застосування:

У літрі чистої води розчинити 7 мл (1 ковпачок) препарату. Отриманим розчином підгодовувати рослини двічі на місяць. Удобно підгодівлю робити в процесі поливу методом занурення - додавати в ємність добриво згідно необхідної концентрації.

Ефективність:

активізує ріст листя, стимулює бутонізацію та цвітіння, підвищує опірність хворобам і несприятливим факторам зовнішнього середовища, наявність вітамінів сприяє розвитку кореневої системи.

Область застосування:

Всі види орхідей і бромелієвих.

Важливо!

Для приготування розчину використовувати тільки підготовлену питну, охолоджену кип'ячену або відстояну воду! Готовий розчин зберігати в захищеній від сонця ємності в місці, недоступному для дітей. Уникати попадання на слизові оболонки. При використанні застосовувати рукавички, вимити руки після використання. При попаданні всередину звернутися до лікаря.Радимо не наливати для зберігання в тару, яка може виглядати як харчова - не всі люди уважні!


Загальні характеристики

Кількість у ящику 24
Країна Украина
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.