Куля з пінопласту 30 см. 44290

Модель: H1606228
Наявність: Нет в наличии
Код: 44290

  • 332.91 грн.


Стислі характеристики
Діаметр (см) 30
Країна Польща
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Куля з пінопласту 30 см - зручний і популярний атрибут оформлення свят та квартир у дизайнерів, флористів і любителів декоративно-прикладної творчості. Виріб легко піддається обробці, забарвлюється акриловими фарбами на водній основі. Завдяки властивостям матеріалу на нього легко приклеїти, приколоти англійською шпилькою або зубочисткою необхідний декоративний матеріал. Оформляється квітами, стрічками, намистом, блискітками. У повсякденну обстановку декоровані пінопластові кулі привнесуть затишок і приємне очам естетичне задоволення.


Загальні характеристики

Діаметр (см) 30
Країна Польща
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.