Садова сітка 40 см. х 50 м. 86324

Лідер продажів!
Модель: 86324
Наявність: Нет в наличии
Код: 86324
UPC: 86324

  • 815.30 грн.


Стислі характеристики
Довжина (см) 5000
Висота (см) 40
Розмір 13х13 мм.
Країна Польща
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Садова сітка служить ідеальною опорою для вертикальної підтримки витких рослин. Сітка легко кріпиться до вертикальної опорної конструкції і використовується для вирощування декоративних культур: плетистих троянд, плюща та ін. За допомогою садової сітки можна легко задекорувати стіни будівель, споруд, паркани. Можна надавати рослинам химерні форми, якщо сітку вирізати по певному контуру. Садові сітки довговічні, розраховані на багаторазове використання. При цьому, їх не потрібно прибирати на зиму. Сітка не змінює свої властивості при морозі до -50 оС. Зелений колір садових сіток робить їх практично непомітними, коли рослини досить підростуть і утворюють «зелену стіну»


Загальні характеристики

Довжина (см) 5000
Висота (см) 40
Розмір 13х13 мм.
Країна Польща
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.