Гілки для новорічного декору

Перед Новим роком майже кожен із нас старається святково прикрасити оселю, офіс, прибудинкову територію. Завдяки цьому, навколо все стає схожим на дивовижну казку. Всюди панує дух Нового року, Різдва.

Якщо у вас немає святкової ялинки – не розчаровуйтеся. Замість неї можна зробити цікаву прикрасу – новорічний декор із гілок. Для цього знадобиться:

  • трохи вільного часу,
  • винахідливість,
  • гарний настрій,
  • різні матеріали (ялинкові іграшки, гірлянди, шишечки, штучні ягоди, квіти та ін.).


Декор з гілок на стіну

Для створення композиції підійдуть довгі, вигнуті гілки дерева. Очистіть їх від пилу, обріжте зайве.

Обмотайте навколо гілочок світлодіодну гірлянду (з насадкою у вигляді маленьких лампочок чи сніжинок, зірочок), почепіть кульки білого матового або сріблястого глянсового відтінку.


З невеликої гілки, куль, підвісок можна зробити красиве панно на стіну. Візьміть білий аркуш цупкого картону чи пофарбовану фанеру. Закріпіть зверху гілочку (якщо не подобається її природний колір, пофарбуйте білою чи золотистою фарбою). На довгі мотузки, стрічки прикріпіть декор пастельних чи яскравих відтінків.

Поруч з панно поставте фігурки оленів, сніговиків, новорічні свічки, металеві підсвічники.


Оригінально виглядають білі гілки для декору складені у формі віконця. Своєрідне панно в еко стилі. В ролі прикрас використовуйте:

  • штучну зелень,
  • гілочки хвої,
  • мініатюрні ялинкові кулі,
  • шишки, пофарбовані білою фарбою,
  • муляжі яблук, ягідок.

Особливим додатком буде декоративна пташка.


Якщо немає бажання ставити справжню ялинку – змайструйте креативний декор з гілок своїми руками у вигляді новорічного деревця. Альтернативний варіант може бути висотою 1 метр, або на всю стіну (залежить від вашого бажання і вільного місця).

Змайструвати таку ялинку не складно. Для роботи потрібні:

  • сухі гілки різної товщини,
  • мотузка, канат,
  • світлодіодна гірлянда,
  • ялинкові прикраси,
  • підвіски.

Ефектно під ялинкою виглядатимуть декоративні фігурки тварин, птахів, казкових персонажів, подарунки в тематичній упаковці.


Новорічний декор з гілок у формі зірки

Для створення стильної прикраси підійдуть прямі гілочки однакового розміру. Складіть їх у форму зірки, закріпіть спеціальним клеєм, скотчем чи мотузкою. Основу обмотайте (не грубо) натуральним шнуром або гнучкою лозою. Каркас прикрасьте штучними ягідками, шишками, головками новорічних квітів, бантиками.


Дуже популярний і оригінальний декор для будинку з гілок у формі вінка. Його можна використовувати як підсвічник чи повісити на стіну, попередньо прикрасивши ялиновими новорічними гілочками, шматочками сушених цитрусів, зірочками, ялинковими кулями.


Гілки у вазі

Якщо немає часу робити об'ємні святкові композиції, скористайтеся живими гілками дерева і декоративною вазою.

Покладіть в скляну ємність кілька прутиків, пофарбованих у білий колір. На дно вази – прозорі камінчики, штучний сніг. Гілки прикрасьте сніжинками, декоративними намистинами і тематичним декором на прищіпках. Вийде дуже витончений новорічний декор, який гарно буде виглядати на столі, комоді, тумбочці. 


Також у ролі зручної ємності для розлогих гілок підійде висока, стійка керамічна ваза. У рік Білого Щура в інтер'єрі приміщення будуть доречні ємності білого кольору, сріблясті кульки.

Поруч покладіть свічки (ледовські чи парафінові циліндричної, кулястої форми) у прозорі підсвічники у формі банки чи келиха. Ніжна, вишукана композиція готова. 


Гілки в новорічному інтер'єрі можна використовувати по-різному. Наприклад, зробіть із них настільну ялинку. Для цього знадобиться каркас конусоподібної форми. Його можна склеїти з грубого картону. Візьміть гнучкі прутики і обмотайте ними основу. Прикрасьте ялинку маленькими кульками і зірочками. Нехай прикраси будуть одно-двоколірних відтінків. Це додасть ялинці виразності й вишуканості. 


В інтернет-магазині «Флорамакс» є багато цікавих і потрібних прикрас, матеріалів для створення новорічних композицій. Ви зможете купити не тільки штучні гілочки, квіти, ягоди, гірлянди, іграшки, а й те, чим пофарбувати гілки для декору, закріпити, склеїти святкову композицію.

Зробити новорічний декор самостійно зовсім неважко. Витративши трохи сил і часу, ви створите святкову атмосферу, яка, безсумнівно, сподобається рідним і гостям.