Стильна декоративна композиція у скляних банках, вазах

Новий Рік, Різдво, Пасха, день святого Валентина – улюблені свята. Їх з нетерпінням чекають не тільки діти, а й дорослі, відзначити котрі бажають в особливій атмосфері. Створити святковий настрій допомагає декор, куплений в магазині чи зроблений своїми руками.

Сьогодні мова про те, як створити оригінальну композицію в банці, вазі зі скла. Витративши трохи часу, можна зробити шедевр, який гарантовано приверне увагу, стане центром святкового інтер'єру.


Композиція у круглій вазі

Ємності з прозорого скла круглої форми з широким горлом, що зовні схожі на негабаритний акваріум, чудово підходять для створення сюжетного декору. 


Аби створити новорічну композицію у вазі, знадобляться:

  • хвойні гілочки,
  • фігурки оленів, гномів, ангелів, пташок,
  • декоративні будиночки,
  • маленькі засніжені ялинки,
  • новорічні кульки,
  • наклейки зірок, сніжинок.

Беремося за роботу. Спочатку насипте на дно штучного снігу (можна скористатись й сіллю), або дрібних сріблястих камінців, бісеру. Розкладіть на свій смак фігурки, гілочки, кульки і т. ін. Ідеально, якщо у вас вийде цікава сюжетна сцена.


Зафіксувати елементи декору у вазі можна пластиліном або клеєм. Які будуть непомітні під снігом. Замість снігу можна використати й білі камені.


Таким цікавим декором можна прикрасити журнальний столик у вітальні, тумбочку в спальні, комод у дитячій. Креативна міні композиція приверне увагу, стане цікавинкою в інтер'єрі.


Композиція у високій вазі

Оригінально виглядають різнобарвні кульки різної фактури, складені у високій посудині циліндричної чи конусоподібної форми. З композиції у вазі можна зробити своєрідне декоративне освітлення, якщо використати невелику електричну гірлянду з лампочками у формі сніжинок, шишок, сердечок. Маленькі світлодіодні вогники не нагріваються при світінні, довговічні і безпечні у використанні.


Гармонійно виглядатимуть на столі, тумбочці дві схожі прикраси, виготовлені в єдиному колірному напрямку в скляних ємностях різної форми і розміру.


Композиції у банках своїми руками

На Різдво чи Новий рік ефектно виглядають композиції всередині прозорих банок для зберігання продуктів. Зробити їх зовсім неважко з:

  • кульок,
  • засніжених ялинок,
  • шишок,
  • свічок,
  • різних декоративних маленьких фігурок.


Покладіть казковий декор на підвіконня в кухні чи в дитячій кімнаті. Діти будуть у захваті від такої прикраси.


Гарно виглядають грубі свічки циліндричної форми у скляних банках разом зі штучним снігом, яскравими гронами горобини чи червоними ялинковими кульками.


Композиція у прозорій вазі

Розповісти дітям про Різдво і передати його дух допоможе композиція в скляній круглій вазі.


Створіть усередині різдвяний сюжет разом із дітьми. Фігурки для вертепу можна купити на сайті інтернет-магазину «Флорамакс».

Новорічна композиція на стіл у вазі

На Новий рік хочеться, щоби був особливий настрій. Традиційно, ми зустрічаємо це свято, сидячи за столом у колі сім'ї, друзів.


Покладіть на стіл новорічну композицію у вазі з гілочок, шишок, різнобарвних кульок. Просто і зі смаком.


Незвично виглядають світлодіодні гірлянди білого кольору всередині скляної ємності. Доповніть їх білими камінчиками однакового розміру.


Прикрашайте будинок разом з дітьми. Яким надовго запам'ятаються ці приємні моменти, проведені разом. Зимова композиція у вазі – простий спосіб зробити атмосферу в домі особливою, чарівною.