Містер-Цвіт Універсальна 300 мл. 1807

Модель: 1807
Наявність: На складі
Код: 1807

  • 54.00 грн.


Стислі характеристики
Кількість у ящику 12
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Містер Цвіт універсал - мінеральне добриво розширеного спектру дії для більшості кімнатних рослин.
Склад:
N, %  7
P, %    3
K, %    6
Макроелементи, %: азот загальний (N) - 7, в т.ч. амідний - 5, 8, нітратний - 1, 2, фосфор (Р2О5) - 3, калій (К2О) - 6;
Мікроелементи, %: MgO - 0, 1, Fe - 0, 05, Mn - 0, 03, B - 0, 02, Cu - 0, 01, Zn - 0, 01, Mo - 0, 002, Co - 0, 002 - хелати ЕДТА;
Фітогормони, мг/л: - Ауксини (індол-3-масляна кислота - 27, 1-нафтилоцтова кислота -100); - Гібереліни (гіберелін А3 - 17).
Спосіб застосування:
Кореневе підживлення:
Рекомендована концентрація добрив для різних видів рослин:
1, 5 ковпачка препарату на літр води: диффенбахія, філодендрон, монстера, сциндапсус, циссус, кротон, фікус;
1 ковпачок препарату на літр води: хвойні, драцена, аспарагус, шеффлера, пальми, цитрусові, гібіскус, кали, пеларгонія, пуансеттія, антуріум, клівія, цибулинні;
0, 5 ковпачка препарату на літр води: ароїдні, марантові, бегонія, папороть, кактуси, орхідні, юка, сенполія, азалія, гортензія.
Підживлювати рослини в період росту один раз на два тижні.
В осінньо-зимовий період дозування знизити в два-три рази - один ковпачок на три літри води.
Позакореневе підживлення:
Можна обробляти по листу розчином в пропорції 1 ковпачок на 4 літри води. Зауважимо, що кореневі і листові обробки не можна проводити одночасно - потрібно чергувати.
Використання для гідропоніки:
Для приготування робочого розчину розчинити 1, 5 мл препарату в 1 літрі води (це можна зробити точно за допомогою шприцу). Додати кальцієву селітру (2 мл 25%-вого розчину на літр робочого розчину гідропоніки). Мікроелементи додавати не потрібно.
Область застосування: Всі види кімнатних рослин. Кореневе та листкове підживлення. Розчини для гідропоніки.
Не рекомендовано підживлювати: рослини в період спокою, щойно пересаджену або куплену рослину (підживлення не раніше ніж через місяць), хворі рослини, коли не встановлена причина хворобливогостану, рослини з пошкодженою кореневою системою (коренева гниль, якщо рослина була сильно залита), на яскравому сонці або по сухій землі (перед підживленням бажано зволожити грунт водою), в холодному приміщенні, на протязі.
Ефективність: Баланс макроелементів - азоту, фосфору, калію та мікроелементів задовольняє всі потреби кімнатних рослин в поживних речовинах, стимулює ріст та активне довготривале цвітіння, сприяє збільшенню вегетативної маси та посиленню інтенсивності забарвлення квітів, підвищує стійкість до захворювань, гниття та переохолодження.Хелатування мікроелементів попереджує їх зв’язування з іншими елементами, перетворює в доступну для рослин форму.Вітаміни сприяють найкращому засвоєнню рослинами всіх поживних елементів, забезпечують сильний розвиток кореневої системи.Наявність амінокислот підсилює фотосинтетичну активність рослини, допомагаючи швидко подолати затримки в розвитку, викликані різними факторами.


Загальні характеристики

Кількість у ящику 12
Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.