Кухоль глиняний 0,5 л. 1123

Модель: 1123
Наявність: Нет в наличии
Код: 1123

  • 252.00 грн.


Стислі характеристики
Довжина (см) 18
Ширина (см) 12.5
Висота (см) 14.5
Об’єм (л) 0.5
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Керамічний посуд ручної роботи, виготовлений на Західній Україні відповідає трьом визначальним критеріям, які окреслюють характерні особливості даного стилю: практичність, екологічність, етнічність.

Майстри найперше дбають про практичність створених виробів - це щоденний ужитковий посуд. Недорогий (за мірками ручної роботи) і зручний в користуванні.

Екологічність досягається двома шляхами: використанням високоякісної сировини та натуральним виробництвом.

Сировинна складова керамічного посуд виготовляється з рідкісної блакитної глини, унікальні лікувальні властивості якої загальновідомі. Крім того, її у відповідній пропорції змішують із жовтою глиною, головним особливістю якої є виведення з організму токсинів.

Натуральний гончарний посуд якісно відрізняється від звичного нам кухонного начиння. Адже виготовляється без застосування хімічних компонентів: свинцевих та інших полив, емалей, фарб та складників, що нівелюють природно-лікувальні властивості живої глини.

Стиль гончарного посуду – осучаснена старовина: напрямок, в якому поєднуються природна чистота матеріалу та винятковість окремого виробу. Кожний витвір ексклюзивний: виконується суто в ручному режимі на гончарному крузі.


Загальні характеристики

Довжина (см) 18
Ширина (см) 12.5
Висота (см) 14.5
Об’єм (л) 0.5
Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.