Гілея Гармонія 250 мл. 1796

Модель: 1796
Наявність: Нет в наличии
Код: 1796
UPC: 1796

  • 22.28 грн.

  • Мінімальна кількість для замовлення цього товару: 15.

Стислі характеристики
Кількість у ящику 15
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Гармонія - органо-мінеральне вітамінізоване добриво для всіх видів кімнатних, садових і городніх культур; укорінення, замочування насіння та цибулин.
Состав:
N, г/литр 6
P, г/литр  0
K, г/литр 5
Макроелементи, г/л: азот загальний (N) - 6, 0, калій (К2О) - 5, 0;
Гумінові речовини, г/л: - 15, 0;
мікроелементи в хелатній формі;
Вітаміни: В1, В6, РР, С.
Спосіб застосування:
Для замочування насіння та цибулин - ковпачок препарату розчинити в 2 літрах води, помістити насіння в розчин у марлевому мішку на 12 годин;
Для вкорінення живців - ковпачок на літр води - замочити на 24 години;
Для позакореневого підживлення садових та сільськогосподарських культур -  ковпачок  на літр води, перша обробка - на фазі 5 листків, друга - під час формування плоду;
Для кімнатних рослин - кореневе підживлення - ковпачок на літр води - один раз на два тижні, бажано чергувати з мінеральним добривом.
Область застосування:
Всі види кімнатних, садових і городніх культур.
Не рекомендовано підживлювати: рослини в період спокою або в кінці періоду росту перед періодом спокою, щойно пересаджену або куплену рослину (підживлення не раніше ніж через місяць), хворі рослини, коли не встановлена причина хворобливого стану, рослини з пошкодженою кореневою системою (коренева гниль, якщо рослина була сильно залита), на яскравому сонці або по сухій землі (перед підживленням бажано зволожити грунт водою), в холодному приміщенні, на протязі.
Ефективність:
Реальні результати: підвищення схожості насіння, захист розсади від несприятливих факторів зовнішнього середовища, збільшення вегетативної зеленої маси, поліпшення сприйняття мінеральних елементів живлення, прискорення росту, цвітіння і дозрівання плодів, збільшення врожайності вирощуваних культур до 20-60%, поліпшення поживних і смакових якостей врожаю.
 


Загальні характеристики

Кількість у ящику 15
Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.