Фертимікс Основне живлення 250 мл. 1797

Модель: 1797
Наявність: На складі
Код: 1797

  • 38.24 грн.


Стислі характеристики
Кількість у ящику 15
Країна Україна
Всі характеристики

Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Фертімікс основне живлення - базове бюджетне вітамінізоване добриво для активного рівномірного росту та цвітіння всіх видів кімнатних рослин.
Склад:
N, г/літр    35
P, г/літр      15
K, г/літр      30
Макроелементи,   г/літр:   азот загальний (N) - 35, фосфор (P2О5) - 15, калій (К2О) - 30,
Вітаміни:   В1, В6, РР.
Спосіб застосування: В літрі чистої води розчинити 14 мл (2 ковпачка) препарату. Отриманим розчином поливати рослини двічі на місяць.
Область застосування: Всі види кімнатних рослин.
Не рекомендовано підживлювати:     рослини в період спокою або в кінці періоду росту перед періодом спокою, щойно пересаджену або куплену рослину (підживлення не раніше ніж через місяць), хворі рослини, коли не встановлена причина хворобливого стану, рослини з пошкодженою кореневою системою (коренева гниль, якщо рослина була сильно залита), на яскравому сонці або по сухій землі (перед підживленням бажано зволожити грунт водою), в холодному приміщенні, на протязі.
Ефективність:   активізує прискорений ріст листя, стимулює бутонізацію та цвітіння, підвищує стійкість до захворювань і несприятливих факторів зовнішнього середовища, наявність вітамінів сприяє розвитку кореневої системи.


Загальні характеристики

Кількість у ящику 15
Країна Україна
Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.