Прикрашаємо ялинку на Новий 2020 рік

Новий рік – особливе свято, на яке чекають з нетерпінням і дорослі, і діти. Створити радісну, затишну атмосферу допомагають красиві, оригінальні святкові прикраси, настільні, настінні декорації, всілякі інсталяції. І, звичайно ж, ялинка, прикрашена іграшками, кулями, підвісками, дощиком, гірляндами та іншими аксесуарами.

Оскільки 2020 рік – рік Білого Металевого Щура, то багато хто задумується про те, в якому кольорі прикрашати ялинку на Новий рік. Яким відтінкам віддати перевагу в оформленні житлового, офісного приміщення?

Щоб «задобрити» Щура, у новорічному декорі повинні переважати білий, сріблястий, платиновий кольори. До них можна додати прикраси сірого, кремового, шоколадного відтінків.

З ялинкових прикрас постарайтеся, щоб були:

  • фігурки мишенят, сиру з тканини, вовни,
  • декор з природних матеріалів,
  • блискучі реквізити з металу, пластику.

Прикрашаємо ялинку. 7 модних тенденцій

2020 року на піку моди новорічні ялинки білого кольору, засніжені лісові красуні. Наряджати їх потрібно акуратно, знаючи міру. Не варто вішати занадто багато іграшок, дощику. Це не прикрасить, а навпаки, зіпсує і так гарну ялинку.


Розглянемо цікаві варіанти прикраси ялинки на Новий рік:

  1. Гірлянди розвішують вертикально від верхівки до низу. Між ними чіпляють новорічні кулі.
  2. Кільцевий метод. Новорічні іграшки на ялинку чіпляють ярусами, а між ними розвішують дощик, мереживні, з мішковини стрічки.
  3. Спіральний декор. Різнобарвні гірлянди, блискучий дощик розміщують по низхідній спіралі з верху до низу.
  4. Замість звичних іграшок на новорічну ялинку чіпляють різні фігурки, наприклад сніговиків, янголят, оленят чи штучні головки пуансетії (яскравих чи пастельних відтінків).
  5. Незвично виглядає ялинка, прикрашена бантами зі срібної стрічки. Доповнити декор можна підвісками із засушених апельсинів, паличок кориці, справжніми шишечками, блискучими паєтками.
  6. Оригінально виглядають ялинки, декоровані в одному стилі і кольорі. Наприклад, кулями сріблястого, білого кольору в поєднанні з блискучим широким, пишним дощиком.
  7. Хіт сезону – білі або сріблясті сніжинки. Виготовлені з паперу, пінопласту, фольги, фетру. Для декорування використовуйте тканину, бісер.

Розмір і місце розташування новорічної ялинки залежить від ваших уподобань і вільного місця в приміщенні. Це може бути:

  • 2-метрова пишна сосна в кутку вітальні,
  • 1,5-метрове засніжене деревце біля вікна в спальні,
  • мініатюрна настільна ялинка в дитячій,
  • креативна стельова ялина в коридорі.

Прикрашаємо оселю. Основні акценти

Приділіть увагу не тільки ялинці, а й загальній обстановці в будинку, квартирі. Наприклад:

  • прикрасьте вікна оригінальними трафаретами із силуетами симпатичних гризунів,
  • розкладіть фігурки щурів (текстильні, керамічні) на тумбочки, комоди, полицю біля каміну, під ялинку,
  • не забудьте доповнити оформлення свічками і підсвічниками (можна зробити своїми руками настільну композицію в екостилі),
  • для оздоблення оселі використовуйте блискучий дощик, почепіть його над вікном, на люстру, меблі,
  • світлодіодні гірлянди у вигляді сніжинок, янголят, свічок будуть доречні не тільки на новорічному деревці, а й на карнизі, картині, ліжку,
  • на підвіконня можна поставити композицію з ялинових гілок, шишок, дерев'яних фігурок,
  • на двері почепіть декоративний вінок.

Прикрашаючи оселю до Нового року, обирайте декор, зважаючи, насамперед, на власний смак. В яких кольорах прикрасити ялинку – вирішувати тільки вам. Головне, щоб вона сподобалася вам і рідним, дарувала радість, створювала святковий настрій.