Стікери – незвичайні прикраси для квіткових горщиків

Кімнатні рослини гармонійно вписуються у нашу оселю, очищають повітря, збагачують простір киснем.

Зовнішній вигляд рослини залежить не тільки від її особливостей, а й від горщика, а також деяких елементів декору. Це ціла композиція, в якій нічого не буває зайвим.

Про які елементи декору йдеться? Про стікери (підвісні, на паличках) – оригінальні прикраси, які здатні додати кімнатній квітці шарму, зробити її центром уваги.


Стікери на паличці схожі на топери, але ці вироби виготовляють з металу, щоб довше збереглися у вологому ґрунті. Зверху на паличці можуть бути всілякі фігурки – сонечка, метелики, жаби, сови та багато іншого.

Підвісні стікери – креативні фігурки тварин, комах, казкових персонажів, виготовлені з пластокераміки.

Навіщо потрібні фігурки для вазонів?

  1. Естетичність

Вчені довели, що для повного відчуття щастя нам потрібна гармонія. Інакше кажучи, недостатньо оточити себе практичними, корисними речами. Важливо, щоб вони красиво поєднувалися, доповнювали і підкреслювали красу один одного.

Тому, флористи висаджують рослини в оригінальні кашпо, використовують всілякий декор для горщиків. Таким чином вони створюють з кімнатної квітки стильну композицію, яка органічно вписується в інтер'єр житлового, офісного приміщення.

Прийшовши до вас додому, в офіс, салон краси чи ресторан і побачивши неординарний ансамбль, гості достойно оцінять ваш смак, прагнення до прекрасного.


  1. Декор, що піднімає настрій

Кумедні фігурки для квіткових горщиків привертають увагу дорослих і дітей, дарують радість. Гномики, пташки, метелики, качечки, сови, сонечка та інші стікери немов переносять нас у світ казок, чудес і чарівництва.

Споглядаючи цікаві прикраси для квіткових горщиків, ми на якийсь час відволікаємося від проблем, забуваємо про справи та рутину, поринаємо у світ дитинства, стаємо щасливими.

Керамічні фігурки для горщиків гарантовано поліпшать «погоду в оселі», зроблять житло більш затишним і приємним.


  1. Практичність

Металеві стікери – міцні, довговічні пристосування, які прослужать кілька десятків років. А керамічні підвісні фігурки не бояться вологості, перепадів температури, комах.

Стікери на паличці легко встромити у будь-який, навіть у дуже твердий ґрунт. Також їх можна прикріпити до букета квітів.

Керамічні вироби не вимагають особливого догляду, приємні на дотик, довго не втрачають первинного зовнішнього вигляду, яскравості та насиченості кольорів.

Витратившись на покупку один раз, ви довго зможете насолоджуватися красою та оригінальністю фігурок на квітковому горщику у себе вдома чи на роботі.


Як використовувати стікери?

Користуватися фігурками дуже просто: стікери на паличці потрібно просто встромити у ґрунт. Крім флористики, декоративними виробами можна прикрасити торт чи іншу страву на святковому столі.

Підвісні стікери чіпляють на зовнішній бік бортика квіткового горщика. Таке відчуття ніби фігурки граються, літають чи витають у повітрі. На мордочці кожного персонажа зображено усмішку, що своєю чергою піднімає настрій оточенню.

Недорого купити декоративні фігурки для вазонів у Києві, Україні можна в інтернет-магазині «Флорамакс».


Кумедні стікери допоможуть зробити вашу оселю красивою та затишною!