Неповторний шарм led-свічок

Декоративна світлодіодна свічка – безпечний, простий у використанні декор, що допомагає створити у приміщенні затишок завдяки привабливому мерехтливому світлу.

Зовні led-свічка нічим не відрізняється від справжнього виробу, виготовленого, наприклад, з парафіну. Тільки замість ґнота – світлодіодна лампочка, яка працює від батарейок.


Особливості декоративного освітлення

Світлодіодні свічки виготовляють з безпечного воску. Виглядають ефектно як у підсвічниках, інтер'єрних, екстер'єрних композиціях, так і без зайвого антуражу. Led-свічка з рухомим полум'ям має низку переваг, а саме:

  • Пожежна безпека

Декоративні світлодіодні свічки можна використовувати у будь-яких приміщеннях, оскільки вони не спричиняють пожежі, не шкодять меблям, навколишнім предметам.

Розкладіть їх на настінну поличку біля фоторамок, статуеток, на тумбочку біля ліжка замість настільної лампи. Або оформіть оригінальну композицію на таці з квітами, різнобарвними камінцями, мушлями для святкового столу.

  • Гарне чисте світло

Сучасні ледовські свічки з воску випромінюють приємне, м'яке світло. Під час світіння декоративних аксесуарів приміщення «занурюється» у романтичну, заспокійливу атмосферу.


  • Екологічність

Світлодіодні вироби під час горіння не виділяють токсичних речовин, газів, ртуті. Їх можна використовувати у спальні, вітальні, дитячій кімнатах. А також на святкових столах у ресторанах, кафе. Будуть доречні у SPA-салоні, салоні краси, бутику.


  • Довговічність

Термін служби led-лампочок набагато перевищує період експлуатації будь-яких інших освітлювальних приладів. При правильній експлуатації світлодіодні мерехтливі свічки, свічки у склянці прослужать понад 10 років.


  • Практичність

Оскільки світлодіоди не нагріваються, віск навколо лампочки не розплавляється. Декор можна поставити на скатертину, стільницю не побоюючись, що віск накапає і все зіпсує.


Різновиди світлодіодних свічок

Штучні свічки на батарейках відрізняються одні від одних типом світіння. До прикладу, деякі моделі імітують мерехтливе полум'я. Вогник інших не тільки мерехтить, а й «палає», немов справжній вогонь.

Також у продажу є воскові декоративні вироби, які світять білим, теплим, бурштиновим світлом.


Популярними світлодіодними свічками є моделі, які можна вмикати і вимикати за допомогою спеціального вимикача, або дистанційного пульта. Деякі моделі оснащені таймером. Вогник автоматично вмикається і вимикається через певні проміжки часу.


Діодні свічки в інтер'єрі

Мерехтливі вогники викликають приємні почуття, розслаблюють, налаштовують на романтичний лад.

Матова світлодіодна led-свічка буде доречно виглядати:

  • у вітальні на каміні,
  • на столику у спальні,
  • у дитячій кімнаті на поличці й навіть у ванній.

Використовують як нічник. М'яке світло світлодіодних вогників заспокоює. Якщо дитина прокинеться вночі, то не злякається темряви. У кімнаті буде приємне, неяскраве світло.


Купити світлодіодні свічки з імітацією вогню в Україні за вигідною ціною можна в інтернет-магазині «Флорамакс».

Створіть вдома теплу, романтичну атмосферу за допомогою вишуканих світлодіодних свічок!