Як оформити подарунок на Новий рік?

День Святого Миколая, Новий рік, Різдво – одні з найулюбленіших і очікуваних свят не тільки дітлахів, але й дорослих. Це дивовижна пора, коли ми щиро віримо у дива, плануємо майбутнє, даруємо й отримуємо подарунки.

Презент стає ціннішим і значущим, якщо його оригінально упакувати. Таким простим способом ми демонструємо, наскільки людина для нас важлива.

Особливо трепетно до подарунків ставляться діти. Передчуття, інтрига, сюрприз дарують їм стільки ж позитивних емоцій, скільки і сам презент. Тому не ігноруйте таку важливу деталь – як упаковка новорічних, різдвяних подарунків.


Як упакувати новорічний подарунок, щоб близькі люди відчули радість, стали трохи щасливішими?

Варіантів насправді величезна кількість. Все залежить від уподобань і смаку. Наприклад, одним подобається романтична, вишукана обгортка. Інші ж віддають перевагу практичним коробкам, які надалі можна використовувати для зберігання різних дрібниць.

Ідеї ​​упаковки новорічних подарунків

  • Картонна упаковка для новорічних сюрпризів


Картон – екологічно чистий, міцний матеріал. Тримає форму, захищає презент від незначних пошкоджень. Щоб додати естетичності зовнішньому вигляду, картонні пакети і коробки прикрашають хвойними гілочками, стрічками, сердечками та іншим дрібним декором.

  • Текстильна упаковка під новорічні подарунки


Із Заходу прийшла традиція класти різдвяні презенти в текстильні шкарпетки, чобітки. Їх можна купити на нашому сайті або зробити своїми руками. Барвисті шкарпетки служать не тільки як подарункова обгортка, а і як прикраса вітальні.

  • Новорічні подарунки в жерстяній упаковці


Металеві коробки – чудовий спосіб зберегти сюрприз цілим, уникнути пошкоджень, забруднень. Бляшані коробки з тематичними принтами мають незаперечну перевагу – практичність.

Їх можна використовувати для зберігання продуктів, цукерок, печива, канцелярського приладдя та багато іншого.

  • Новорічний папір для упаковки подарунків


Красивий і найпростіший варіант. Треба купити яскравий подарунковий крафт-папір (однотонний чи з тематичним малюнком), мереживну, декоративну стрічку, і дрібний декор для оздоби.

Папером упаковують книги, одяг та багато іншого. До стрічки приклейте невелику листівку, виготовлену своїми руками з добрими побажаннями.

  • Новорічні подарунки в дерев'яній упаковці


Дерево – натуральний матеріал, який цінують за природність, особливий шик, неповторний запах, екологічність.

Дерев'яні ящики, коробки, безсумнівно, порадують майбутніх власників своєю природністю, функціональністю.

Прикрасити дерев'яну упаковку можна золотистими стрічками, маленькими ялинковими кульками, шишками. На дні упаковки буде ефектно виглядати штучний сніг, блискітки, конфеті.

  • Новорічні упаковки для солодких подарунків


Уже стало традицією дарувати на Новий рік дітям солодощі. Для їхнього оформлення чудово підійдуть різнокольорові коробки і пакети.

Купити необхідні товари і матеріали для упаковки святкових сюрпризів можна в інтернет-магазині «Флорамакс». Заходьте і вибирайте.