Чистий лист Блиск 0,3 л. 1879

Модель: 1879
Наявність: Нет в наличии
Код: 1879
UPC: 1879

  • 107.92 грн.



Оперативна доставка
5 способів оплати
Огляд товару перед оплатою
Тисячі задоволених клієнтів

Ідеальний Блиск - для рослин з жорсткими або блискучими шкірястими листям. Глянець запобігає запиленість листя, і надає їм натуральний блиск. Глянець також застосовують для підвищення декоративності зелені в букетах. Для рослин з ніжними листям (папороті, фіалки) а також з пухнастими і матовими листям глянець не застосовується.
Спосіб застосування:
Добре струсити флакон. Нанести блиск на 2-3 листа, якщо протягом 3-7 днів лист не змінився, можна використовувати на всі листи. З відстані 30-40 см. Розпорошити на рослину. Застосовувати один раз в три місяці. Блеск- нешкідливий для кімнатних рослин при правильному застосуванні.
Запобіжні заходи:
Не розпиляти поблизу відкритого вогню. Використовувати тільки відповідно до інструкції. При попаданні в очі промити великою кількістю води. У разі потрапляння препарату всередину організму, за допомогою рясного пиття, викликати блювоту, прийняти активоване вугілля звернутися до лікаря.

Увага: HTML не підтримується!
Captcha

Доставка товарів з магазину "Флорамакс"

Доставка товару здійснюється по всій території України протягом 1-2 днів з моменту замовлення, за вказаною Вами адресою, або на склад вантажоперевізника «Нова пошта» в вашому місті (про розташування відділень і вартість доставки ви можете дізнатися на сайті «Нової Пошти») . Також можлива доставка нашим транспортом або самовивіз. Умови уточнюйте у менеджера.

Зверніть увагу! Ми не несемо відповідальності за пошкодження товару з вини перевізників!

Оплатити замовлення ви можете наступними способами:

Передоплата:

перерахувавши кошти на картку «Приватбанку». Номер банківської карти Ви можете дізнатися у нашого менеджера.

Оплата при отриманні:

оплатити замовлення готівкою при отриманні у відділенні служби доставки «Нова Пошта» з попереднім оглядом покупки. Якщо Ви хочете заощадити на доставці, то ми рекомендуємо вибирати передоплату.